Ελλάδα

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με εταιρίες ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα, και με χρόνο παράδοσης 1 με 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα φύγουν από το κατάστημα μας. Συνεργαζόμαστε με την ACS και την ΤΝΤ. Κατά την διαδικασία αγοράς μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το σύστημα θα σας ενημερώσει εάν το προϊόν/ντα που έχετε επιλέξει πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν αποστολή.

Με την λήψη της παραγγελίας θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης και όταν σταλεί ακόμα ένα με τον αριθμό φορτωτικής του δέματος σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μεταβείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της courier και πληκτρολογώντας τον αριθμό στην αντίστοιχη σύνδεση να σας δώσει πληροφορίες για την ακριβή θέση του δέματος σας.

Επίδοση Σαββάτου γίνεται μόνο για μικρά δέματα εώς 2 κιλών και εφόσον παρέχεται από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών με επιπλέον επιβάρυνση 2 ευρώ .

Κύπρος και εξωτερικό

Σε συνεργασία με την ΤΝΤ διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες για την Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση τον όγκο-βάρος των προϊόντων. Επιλέξτε τα προϊόντα και τις ποσότητες που σας ενδιαφέρουν τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών. Έπειτα συμπληρώστε τα στοιχεία σας και προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Θα λάβετε ένα ενημερωτικό email με το κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας.

Πωλούμενα είδη και διαθεσιμότητα.
Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.rogoti.gr διατίθενται προϊόντα σχετικά με το γάμο και τη βάπτιση, όπως π.χ. μπομπονιέρες, λαδόπανα, βρεφικά ρούχα κλπ. Τα κύρια χαρακτηριστικά παρατίθενται στην αναλυτική περιγραφή του προϊόντος κάνοντας ‘κλικ’, μέσα στην ιστοσελίδα μας. Επίσης έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από διαφορετικές οπτικές γωνίες όταν αυτό είναι απαραίτητο και με δυνατότητα zοom προκειμένου αφενός να αναδεικνύεται όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το προϊόν αφετέρου να μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να το αντιληφθεί πλήρως. Το ενδεχόμενο τα προϊόντα προς πώληση να μην ανταποκρίνονται επακριβώς στα υφάσματα όσον αφορά τις εικόνες και τα χρώματα, υπόκειται στο πρόγραμμα ανάγνωσης του διαδικτύου (browser) και τα χαρακτηριστικά ανάλυσης της οθόνης του χρήστη.

Για κάθε ένα από τα είδη μας αναφέρονται συνήθως:

Οι διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά του καθώς και η τιμή μονάδος.
Προσπαθούμε να έχουμε άμεσα διαθέσιμα τα περισσότερα προϊόντα μας. Στην περίπτωση παραγγελίας ενός είδους από τον πελάτη ,που βρίσκεται σε έλλειψη, θα ενημερώνεται τηλεφωνικά και θα γίνεται περαιτέρω συνεννόηση για την τοποθέτηση της παραγγελίας σαν backorder ή για την ακύρωση της.
(Περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην παράγ. Αλλαγές και επιστροφές).

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την αυθεντική ετικέτα του κατασκευαστή.